KhKC #75

November 11, 2019

Onze speciale gast op ZATERDAG 9 NOVEMBER is onze vriend filmmaker en Zeeuw KOERT DAVIDSE. Hij heeft een speciale belangstelling voor vormgevers als JAMES AVATI bekend van Amerikaanse pockets, PIET SCHREUDERS die de filmgeschiedenis van CULVER CITY onderzoekt, tekenaars van het striptijdschrift TANTE LENY (een serieuze concurrent van TANTE), de striparchitect (waarvan ik de naam vergeten ben) van de golvende lijnen en ornamenten van KUNSTMIN en DIERGAARDE BLIJDORP en is nu bezig met de onverzettelijke pitbulladvocaat LIESBETH ZEGVELD die zich heeft vastgebeten in de MOLUKSE ZAAK tegen de NEDERLANDSE STAAT! Wie herinnert zich niet het trauma van Westkapelle 1956 en DE PUNT in 1977?

Hoe passen deze thema’s, vergeet ik nog het LOCKED-IN-SYNDROOM en DE RAMP ook nog en VERZAMELEN, en …, nou bij elkaar? ZIT DAAR EEN LIJN IN, EEN GOLVENDE LIJN MISSCHIEN? We gaan KOERT aan de tand voelen (zijn nieren proeven) en FRAGMENTEN uit zijn films VAN DE AFGELOPEN 20 JAAR leggen het verband.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts

February 10, 2020

February 7, 2020

January 6, 2020

December 15, 2019

December 9, 2019

Please reload

Archive
Please reload

  • Facebook
  • Instagram