Khachapuri Kino Club #74 met Arthur Bueno

September 16, 2019

In R'dam gaat het altijd over R'dam, in dit geval doet ook TANTE mee: SPECIAL GUEST voor onze KhKC #74 is ARTHUR BUENO! Met wie heeft hij in deze stad niet samengewerkt als cameraman, geluidsman, editor of postproductieman? Met kunstenaars als Kranendonk, Schouten, Cordua, Saalfeld, Svarovski, van der Lippe, Lamers, Jongeleen, Bierling en Hazekamp om een paar te noemen, met instellingen als Stadsarchief, IFFR, Poetry, Sculture International en RO-theater.

 

Bij Tante tonen we zijn EIGEN WERK. Het kenmerkt zich door interesse in onze stad en een VIRTUOOS GEBRUIK VAN ARCHIEFMATERIAAL! We vertonen onder meer DE HOGE VLUCHT VAN ABRAHAM TUSCHINSKI over deze ondernemende Joods-Poolse Rotterdammer en filmtycoon uit de vooroorlogse jaren, en de suitefilm ROTTERDAM! …EN NU? waarin wordt teruggekeken op het optimistische beeld van de wederopbouw uit de jaren 50/70 in films als EN TOCH… ROTTERDAM.

Khachapuri Kino Club is een avond die begint met een uitgebreide Georgische maaltijd met wijn en tafelheer gevolgd door een programma met korte films.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts

June 6, 2020

March 1, 2020

February 10, 2020

Please reload

Archive
Please reload

  • Facebook
  • Instagram