Recent Posts

Marionettist Arkhip 'Sipa' Labakhua

Ter gelegenheid van de Nederlandse première van Ineke Smits' film 'Little man, time and the troubadour' op het IFFR 2020, komt de hoofdrolspeler: de Abchazische marionettist Arkhip 'Sipa' Labakhua naar Rotterdam met zijn voorstellingen Insomnia en The smell of shadow. De voorstelling bij Tante, INSOMNIA , gaat over zijn vader en hemzelf… Aanvang voorstelling 21:00 uur, de voorstelling duurt een half uur. Gaarne reserveren bij tantenino@gmail.com. Het aantal plaatsen is beperkt. Toegang: vrijwillige bijdrage na afloop.

Nieuwjaarsborrel! Beste wensen!

Tante Nino nodigt iedereen uit om te komen proosten op het nieuwe jaar tijdens de Nieuwjaarsborrel met zoete en hartige hapjes en natuurlijk veel lekkere drankjes! Fijne feestdagen en alvast de beste wensen voor 2020 en graag tot 5 januari! Gaumarjos!

O Brave New World

Miranda roept uit: How beauteous mankind is! O brave new world, That has such people in't! We vergelijken verschillende Nieuwe Werelden: Utopia, New Atlantis, Island. Mensbeelden en visies op de toekomst. Dit is deel 4 in aanloop naar de voorstelling van DE STORM van Shakespeare door SPIN Theaterproducties op 15 mei 2020. JACQUES BÖRGER speelt daarin de heerlijke hoofdrol van PROSPERO, de vorst, magiër en theaterman. Maar zover is het nog lang niet. In de maanden voorafgaand geeft hij ‘theatercolleges’ gerelateerd aan het stuk. Over de acteur Jacques is acteur en speelt sinds 1971. King Lear was (tot dusver) zijn grootste rol. Hij is voorzitter van Theater Netwerk Rotterdam, heeft jaren bij

Archive

archief

van der Takstraat 102b 3071LM . Rotterdam . +31 629403845 . TANTENINO@GMAIL.COM

  • Facebook
  • Instagram